Speltips - Slovakien vs Tjeckien - Hockey VM 2014
Speltips

Slovakien vs Tjeckien

Sport
Spelmarknad:
Slovakien vs Tjeckien
Tips:
2
Odds:
1.65
Spelstopp:
9 May 19.45
Spela här!

Skrev ett litet stycke om Hockey-VM 2014 för någon dag sedan och idag sätter spektaklet igång. Eftermiddagen/kvällen bjuder på fyra matcher om jag har hittat rätt och jag tror mig ha ett bra spel i matchen mellan Slovakien vs Tjeckien. Slovakien har tagit ett par steg tillbaka de senaste 5 – 10 åren och när de inte kan slänga in Zdeno Chara, Marian Hossa eller Marian Gaborik, som alla är upptagna av Stanley Cup-slutspelet, så är det ett mediokert landslag.

Idag ställs de mot sin ärkefiende, Tjeckien. Tjeckien kommer till turneringen med ett ganska intressant lag. De har bra med rutin i form av Jaromir Jagr och Roman Cervenka blandat med ungtuppar som Hertl från San Jose och Jiri Sekac från Lev Praha. Jag gillar verkligen Tjeckien i kväll och 1.62 känns som ett väldigt bra odds. Den som vill jaga lite högre odds kan kombinera Tjeckien med USA. USA möter Vitryssland och jag tror att USA mosar hemmanationen. Vi ger visserligen upp lite edge genom att spela en dubbel, men Vitrysslands enda chans är att USA har gått vilse i någon förort till Minsk och inte hittar till Arenan.

Tre Kronor går in i turneringen i morgon. Våra grabbar möter Danmark i öppningsmatchen och trots att Daniel Rahimi är med i truppen så är allt annat än vinst oacceptabelt. Poängtapp borde resultera i att hela truppen tvingas stanna kvar och spela i vitryska extraligan nästa år. Soligorsk känns väl som ett bra alternativ?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.