Speltips - Skyttekungar i Premier League
Speltips

Skyttekungar och målspecialare

Sport
Spelmarknad:
Skyttekungar & mål i PL
Tips:
flera
Odds:
flera
Spelstopp:
16 August 22.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Jag tänkte flika in lite speltips om skyttekungar och målspecialare för Premier League. Detta är långa spel så har man inte tålamodet att spela sådana ska man låta bli. Men säsongspelen kan ibland bjuda upp till riktigt fina odds som kan vara svåra att hålla sig ifrån.

Jag tror att värvningen av Diego Costa kommer visa sig bli riktigt, riktigt bra. Costa passar enligt mig alldeles perfekt i Chelsea med hans grisiga stil och hårda jobb. Han var vansinnigt skicklig på att spela sådär på gränsen och balansera mellan att åka ut och vara kvar under fjolåret. Premier Leagues domare är ju också mer förlåtande än deras motsvarigheter i La Liga. Jag tror att Diego Costa kommer göra ruggigt mycket mål. Med Mourinho vid rodret kommer vi inte se ett Chelsea som gör 100 mål under säsongen med 2-3 spelare i skytteliga-toppen som övriga storlag definitivt skulle kunna ha. Det kommer vara kontrollerat i vanlig ordning med en spelare som sköter målskyttet. Costa är tänkt att vara den mannen och han kommer leverera. 8.00 på att Diego Costa vinner skytteligan är spelvärt. Odds från Unibet.

Sergio Agüero står i 4.50 att vinna skytteligan i PL. Han må vara favorit men det oddset kittlar inte riktigt. Van Persie står i 5.00 men vi vet ju att den mannen är väldigt skadebenägen. Nä då drar jag hellre långskottet och provar Alexis Sanchez till 15.00. Odds från Unibet.

Topp 10 av Unibets oddsfavoriter för skytteligavinnare i Premier League 2014/15
Sergio Agüero ger 4.50 gånger pengarna
Van Persie ger 5.00 gånger pengarna
Sturridge ger 6.00 gånger pengarna
Costa ger 8.00 gånger pengarna
Rooney ger 13.00 gånger pengarna
Sanchéz ger 15.00 gånger pengarna
Dzeko ger 15.00 gånger pengarna
Lukaku ger 21.00 gånger pengarna
Bony 21.00 gånger pengarna
Giroud ger 21.00 gånger pengarna

Lagspecial
Luis Suarez gjorde en sabla massa mål förra året och vann skytteligan. Han gjorde inte bara mål, utan han assisterade också och är som spelare väldigt bra på att skapa ytor till sina medspelare. Fråga Daniel Sturridge. Nu är inte Suarez kvar i Liverpool och där har vi 30 förväntade baljor som bortblåsta. Dessutom ser jag inte att Sturridge kommer att göra lika många mål utan sin suveräna anfallspartner. Liverpool kommer inte göra flest mål under Premier League 2014/15.

Jag tror att Manchester City gör flest mål och rekar dem till oddset 2.40 hos Unibet. Manchester United står i 5.oo pengarna. Sett till oddsen tror jag att det är det näst bästa spelet på Premier League mest målrika lag.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.