Dagens speltips | Skottland mot Irland | EM-kval
Speltips

Skottland mot Irland

Fotboll
Spelmarknad:
Skottland - Irland
Tips:
BLGM
Odds:
2.05
Spelstopp:
14 November 20.45
Spela här!

Helgens EM-kval börjar med en riktig toppmatch. Skottland mot Irland på Celtic Park är en historisk match och det kommer att bli en rejäl batalj. Dagens speltips blir att båda lagen gör mål. Det betalar 2.05 hos Expekt, vilket får ses som ett bra odds. Hos Expekt får du även ett riskfritt spel värt tusen spänn.

Grupp D har bivit jämnare än vad många trodde den skulle bli efter att Tyskland tappat poäng på ett överraskande sätt i ett par matcher. Det har har öppnat vägen för framförallt Irland som just nu är tre poäng före både Tyskland och Skottland. Tre poäng mot för Irland i kväll skulle ge dem pole position och en riktigt bra chans på EM-slutspelet i Frankrike 2016.

Skottland har tagit fyra poäng på tre matcher. De har slagit Georgien och spelat oavgjort borta mot Polen. Att ta poäng borta mot Polen är imponerande och även om Irland antagligen har lite mer talang så bör Skottland kunna ge dom en bra match på hemmaplan. Det här kommer att bli en känsloladdad match där det kommer att smälla friskt i närkamperna och tempot kommer att vara högt. 1 – 1 eller 2 – 2 känns som troliga resultat och att vi kan bara tacka och ta emot när vi får över två gånger insatsen på att båda lagen gör mål.

Robbie Keane blev den bästa målgöraren genom tiderna i EM-kvalsammanhang när han gjorde hat trick mot Gibraltar i Irlands senaste match. Keane har gjort 21 mål i kvalspel till europamästerskapen. Han gör nog ett till i kväll.

robbie keane

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.