Speltips | Skellefteå mot Rögle | SHL
Speltips

Skellefteå mot Rögle

Hockey
Spelmarknad:
SAIK - Rögle
Tips:
2
Odds:
6.8
Spelstopp:
28 October 19.00
Spela här!

Karlskrona lyckades ta poäng borta mot FBK igår och jag är fortfarande övertygad om att vi va rätt på det när vi testade vinnarspelet. Jag fortsätter på det inslagna spåret och testar Rögle borta mot Skellefteå till 6.70 gånger pengarna hos Mobilbet.

Spela på SHL hos Mobilbet med hundra kr gratis här!

Skellefteå har som väntat börjat bra och vid en seger ikväll seglar de upp på andraplatsen bakom Frölunda. Hemmalaget är naturligtvis favoriter av en anledning. De har ett mycket bätrtre lag än Rögle, men när vi tittar på oddsen måste Rögle vara det rimliga valet. Rögle har gjort det bra och spelat över förväntan. De har haft lite problem med målskyttet men jag tycker de spelar en spännande hockey som kan överraska de flesta lagen. De bör få lite bättre utdelning på sina skott relativt snart och det är inte omöjligt att de komma plocka poäng i lite högre fart framöver.

Oddset betyder att de måste ta tre poäng med 15 % sannolikhet för att vi ska göra en bra investering och det tror jag att de gör. Oscar Dansk är bra i målet och framåt finns det flera spännande spelare som kan sätta press på Skellefteå. Rögle överraskar och vinner med 3 – 2. David Åslin avgör.

David Åslin kommer att få anledning till att jubla efter hans avgörande mot SAIK senare ikväll!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.