Dagens Speltips | Skellefteå AIK - Linköpings HC | SHL 18e sep
Speltips

Skellefteå mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
SAIK - LHC
Tips:
1
Odds:
1.85
Spelstopp:
18 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens bästa spel kommer från Skellefteå där Linköping är på besök. Hemmalaget ger 1.85 gånger pengarna och jag tror att de har en väldigt bra chans på tre poäng idag. Om du vill rygga så gör du det lämpligen hos Unibet där du kan få en riktigt vass bonus värd 1200 kronor när du gör din första insättning. Besök Unibet här.

De regerande mästarna har börjat bra med fyra poäng på sina två första matcher. De har en tydlig spelidé och trots at de tappade många tongivande spelare inför säsongen så har de fortfarande ett väldigt starkt lag.

Linköpings HC kommer direkt från en seger mot Djurgården i måndags. Laget spelade ganska bra och ryckte verkligen upp sig från inledningsmatchen mot HV71. Trots att LHC gjorde det bra senast så tror jag att SAIK blir ett nummer för stora. Skellefteå har ett bättre målvakts- och backspel än vad LHC och det kommer att göra mycket. De stora zonerna passar dessutom Skellefteå mycket bättre än Linköping. Linköping har varit länge varit beroende av Magnus Johanssons backspel. Det ser onekligen ut som att han har tappat ett steg i skridskoåkning. Allt går lite långsammare för honom än tidigare och den stora försvarszonen kommer att bli ett problem för honom i år. Sen envisas de dessutom med att ge istid till Daniel Rahimi…..

Dagens speltips blir alltså Skellefteå hemma mot Linköping. Jag tror på toppchans för hemmalaget här.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.