Dagens speltips | Skellefteå mot Brynäs | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Skellefteå mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
SAIK - BIF
Tips:
SAIK över 3.5
Odds:
2.23
Spelstopp:
12 March 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är äntligen dags för kvartsfinalerna av SHL-slutspelet. Brynäs lyckades på något sätt slå ut Färjestad i sitt slutspelskval och ställs nu mot ligasegrarna, Skellefteå. Jag har väldigt svårt att se hur Brynäs ska kunna stå emot Skellefteå i någon av matcherna. Tyvärr så verkar det som att oddssättarna håller med mig och de betalar bara 1.40 på vinst för Skellefteå. Det här är lite för lågt med tanke på att västerbottningarna inte har spelat på ett tag. Jag väljer istället att spela på att SAIK gör fler än tre mål i matchen. Det här betalar 2.23 och med tanke på Skellefteås offensiva kapacitet känns det onekligen som ett bra spel.

Oddset kommer från Unibet och om du vill ta rygg på spelet så kan du få en bonus värd 200 % av din första insättning.

Skellefteå vann ligan  återigen och vi måste hålla dom som jättefavoriter till att ta sitt tredje raka guld. Nu har de dessutom fått en ganska trivsam resa genom kvartsfinalerna. De tog fjorton av femton möjliga poäng mot Brynäs under ligaspelet och i flera matcher körde SAIK över gävlelaget.

Brynäs gjorde det bra mot Färjestad. Inför den matchserien gav jag Brynäs max 10 % chans att avancera men de knäppte mig på näsan och det är bara att lyfta på hatten. Nu har de dock en tuffare motståndare och jag är tämligen övertygad om att Skellefteå vill plocka ner Brynäs på jorden och bryta det momentum som de byggt upp i och med avancemanget till slutspelet. Jag tror att Skellefteå vinner det här och jag tror de gör mycket mål. Jag säger 5 – 1 till SAIK.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.