Speltips | Skellefteå mot Brynäs | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Skellefteå mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
Skellefteå - Brynäs
Tips:
SAIK Ö 3.5
Odds:
1.93
Spelstopp:
16 March 18.30
Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr

Skellefteå har kopplat ett järngrepp om Brynäs och tagit ledningen med 2 – 0 i deras matchserie. Det kommer med allra största sannolikhet att bli 3 – 0 i matcher i kväll och jag tror att Skellefteå slår i den näst sista spiken i kistan med ett ganska rejält tryck i kväll. De har gjort fyra mål i de två första matcherna och jag tror de fortsätter trenden idag genom att köra över Brynäs med 5 – 1.

Oddset på Skellefteå är i lägsta laget så jag spelar istället på att SAIK gör fler än tre mål till fina 1.93. Oddset kommer från Unibet där du kan få en bonus värd 200 % av din första insättning.

Brynäs har sprattlat till lite i båda matcherna mot Skellefteå och det hr inte varit riktigt den överkörningen som jag förväntade mig. Nu har de dock 2 – 0 i matcher och det känns onekligen som att luften borde ha gått ur gävlelaget. Lägg dessutom till att Brynäs har varit fullständigt urusla på bortaplan den här säsongen så har jag svårt att se något annat scenario än att Skellefteå trycker gasen i botten och att Brynäs inte kan stå emot i kväll.

 

Spela här!
Sätt in 100 kr och spela med 600 kr
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.