Speltips | SAIK mot Växjö Final nummer tre | SHL
Speltips

Skellefteå AIK mot Växjö Final nummer 3

Hockey
Spelmarknad:
SAIK - Växjö
Tips:
X
Odds:
4.10
Spelstopp:
16 April 18.30
Spela här!

Det är dags för tredje finalen mellan Skellefteå och Växjö. Matchbilden i det senaste mötet var ganska väntad och Skellefteå vann komfortabelt. Växjö blev övermodiga och Skellefteå vann ganska enkelt. Jag är dock inte speciellt övertygad om att SAIK får en lika lätt resa i kväll.

Jag tror att Växjö hittar tillbaka till spelet som de hade i den första finalen och då får vi se en tuff match. SAIK är befogade favoriter, men jag tycker att 4.10 på oavgjort är ett lite för bra odds. Oddset kommer från Mobilbet och om du vill rygga kan du göra det med en gratis hundring om du öppnar ditt konto via den här länken.

Växjö behöver hålla sig till ett enkelt spel för att kunna slå Skellefteå. Senast så verkade de vara lite ofokuserade och SAIK kunna sätta ett väldigt bra tryck på dem. Jag tror att Sam Hallam är en tillräckligt bra tränare för att se det och jag är övertygad om att han gör de ändringar som krävs. Växjö spelar en tät defensiv, vilket gör att Christoffer Nihlstorp kan göra en bra match. Det enda problemet för Växjö är att Skellefteå är så förbannat bra, men jag tror de kan pressa dem tillräckligt för att tvinga fram ett övertidsavgörande.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.