Speltips | Skellefteå AIK mot Brynäs | SHL 2014/15
Speltips

Skellefteå AIK mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
Skellefteå - Brynäs
Tips:
Skellefteå -1.5
Odds:
1.72
Spelstopp:
10 February 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

SHL är generellt en ganska jämn liga. De flesta lagen kan tävla med varandra men det finns naturligtvis undantag. Brynäs kan inte tävla mot Skellefteå och i kvälls möts lagen uppe i Västerbotten. Det är Sveriges bästa hockeylag mot ligans sämsta bortalag. Skellefteå tar tre poäng här och jag blir förvånad om de inte vinner med åtminstone tre mål.

Bet365.com betalar 1.72 gånger insatsen på SAIK -1.5 mål och det känns som en bra investering.

Det är väl inget snack om att Brynäs och Modo är de två sämsta lagen i ligan. Inför säsongen trodde jag att Djurgården och Leksand, men det är ju bara att krypa till korset. Jag har inte sett några sämre lag i SHL sedan AIK var uppe och röjde senast (vilket i och för sig var första säsongen). När man ser Brynäs och Modo så är det ganska svårt att inte undra över hur de tänkte när de bestämde sig för att utöka ligan till 14 lag.

Brynäs har tagit 9 poäng på 22 bortamatcher. De har gjort 35 mål och släppt in 73. Skellefteå har bara släppt in 87 på hela säsongen. Ja, ni ser ju hur det här slutar. SAIK gör 3 – 0 i första perioden, spelar av matchen och vinner med 4 – 1 till slut.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.