Superettan | Sirius mot GIF Sundsvall | Superettan
Speltips

Sirius mot GIF Sundsvall

Fotboll
Spelmarknad:
Sirius - Sundsvall
Tips:
X
Odds:
3.50
Spelstopp:
27 October 19.20
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

GIF Sundsvall har två matcher kvar i årets upplaga av Superettan. Rimligtvis så behöver de ta sex poäng i de här två matcherna för att de ska ta en direktplats till Allsvenskan. I kväll är de Uppsala för att möta IK Sirius. IK Sirius har gjort en bra säsong som nykomling i Superettan. De ligger sexa i tabellen och har klarat kontraktet med god marginal. Senast lagen möttes så vann Sirius med 2 – 0 och var ganska överlägsna. Jag tror faktiskt att GIF Sundsvall kan få lite skakiga ben idag med tanke på hur mycket som står på spel.

Vi får 3.50 på att det blir oavgjort i kvällens match och med tanke på Sirius förkärlek till att “kryssa” hemma på studan känns det ganska spelvärt. Oddset kommer från Unibet.com.

Sirius har spelat oavgjort i hälften av alla sina hemmamatcher den här säsongen och nu när de kan spela utan att ha någon press på sig skulle jag bli förvånad om de inte gör mål på Sundsvall. Det här kommer dock även att betyda att de öppnar upp sig bakåt och då kommer Sundsvall att peta in en eller ett par bollar.

1-1 eller 2-2 känns som rimliga beslut och 3.50 är klart spelvärt som dagens speltips.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.