Dagens speltips | IK Sirius mot GAIS | Superettan
Speltips

Sirius mot GAIS

Fotboll
Spelmarknad:
Sirius - GAIS
Tips:
Ö 2.5
Odds:
1.94
Spelstopp:
11 May 19.00
Spela här!

Dagens speltips hittar vi på Studenternas i Uppsala där IK Sirius tar sig an GAIS. Hemmalaget är rätt stora favoriter och de har naturligtvis en bra chans mot GAIS här, men att vi skulle lira raka ettan  till 1.66 finns inte. Jag tar istället över 2.5 mål i matchen till 1.94 gånger pengarna.

Oddset kommer från Mobilbet och du kan rygga det på mobilbet.com. Om du inte har något konto hos Mobilbet idag så kan du få en gratis hundring att spela för. Kolla in kampanjen här.

Sirius har ett rätt bra lag, men de har också haft stora hål i defensiven. Senast släppte de in tre mål på tio minuter mot Ljungskile och det är uppenbart att Rit-Ola måste titta på att förstärka backlinjen. Det ser dessutom ut som att Karl Larsson kommer att starta idag igen och alla som har sett nummer tre spela på “Studan” vet att konstnären med samma namn hade gjort mer nytta, trots en ganska tveksam dagsform. Försvarsproblemen till trots så kommer Sirius antagligen ha en ganska lyckad säsong. Deras offensiv är en av ligans bästa och GAIS kommer att få det hett om öronen när Sirius sätter fart.

Sirius dominerar en böljande fotbollsmatch och vinner med 3 – 2. Överspelet är klart i halvtid och jag unnar mig en mazarin till kaffet innan jag går hem för att kolla på Sverige mot Frankrike i Hockey VM.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.