Speltips | Åttondelsfinaler SHL | SM-slutspel
Speltips

SHL Åttondelsfinaler

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Åttondelsfinaler
Tips:
Brynäs och HV71
Odds:
3,55 och 2.12
Spelstopp:
10 March 19:30
Spela här!

Fyra lag ska göra upp om de två sista platserna i SM-slutspelets kvartsfinaler. Kvällen bjuder på två matcher och känslan är att bortalagen kan sätta rejäl press på sina motståndare.

Djurgården mot Brynäs

Djurgården slutade sjua och de nosade länge på en direktplats till kvartsfinalerna. Stockholmarna har imponerat, men jag tror att Brynäs kan ge dem rejäla problem i den här matchserien. Brynäs har kvalité i spelare som Nick Johnson och Anssi Salmela. Redbet betalar 3.55 på bortavinsten och jag tycker inte att Djurgården är tillräckligt bra för att vi ska kunna avstå det oddset.

Lagen har mötts fyra gånger under säsongen och Djurgården har 3 – 1 i inbördes möten.

Spela Brynäs hos Redbet här!

Örebro mot HV71

Det här är en matchserie som lika gärna kan avgöras via slantsingling. Örebro tog två poäng mer än HV71 i ligaspelet och lagen delade på poängen i deras inbördes möten. Det som talar mot HV71 är att de har en förmåga att dra på sig oerhört mycket utvisningar, men jag tycker att de har bättre spets än Örebro. Jag kan inte separera de här lägen och spelar således HV71(övertid räknas) till 2.12 gånger pengarna.

Lagen har mötts fyra gånger under ligaspelet och vunnit två matcher var. Räkna med en jämn matchserie och va inte rädda för att spela på “skrällarna” här.

Rygga spelet hos Redbet här!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.