Speltips | Inför SHL 2016 / 17 | Odds och Bonusar
Speltips

SHL 2016 – 17

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Vinnare
Tips:
Linköping
Odds:
6.00
Spelstopp:
17 September 15:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

SHL är snart tillbaka och det är dags att kika lite närmre på de långtidsspel som vi kan lämna in inför säsongen. Alla odds kommer från unibet.com där du kan få 1000 spänn extra att spela för.

Vem vinner SHL 2016/17?

Den mest intressanta frågan inför varje säsong är naturligtvis vilket lag som tar hem Le Mat-pokalen. Det är svårt att sia om, men det är kul att lämna in några lappar och ha något att hoppas på under säsongen. Frölunda är regerande mästare, men jag gillar inte de fem gånger vi får på dem som mästare. Jag tycker att de har tappat lite för mycket på backsidan för att kunna utmana på riktigt.

Mitt vinnarspel blir istället Linköping. De har en tung offensiv och flera spelskickliga backar. Om någon av deras målvakter tar ett steg framåt borde de ha en väldigt bra chans och jag gillar de sex gånger vi får av Unibet.

Spela på SHL hos Unibet här!

Vem vinner poängligan SHL 2016/17?

Joakim Lindström är stor favorit till segern i poängligan. Unibet betalar 7.50 gånger pengarna, men det kan inte finnas något värde i det. Lindström är väldigt bra, men han har inte producerat i varken NHL eller KHL de senaste två säsongerna. Mitt spel blir Garrett Roe i Linköping. Han snittade en poäng per match förra säsongen och jag tror Linköping kommer ösa på framåt den här säsongen.

Kan Roe vara skadefri tror jag han kan vara uppe och nosa på 60 poäng och jag gillar de 18 gånger pengarna vi får på amerikanen.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.