Speltips | Shakhtar Donetsk mot Real Madrid CL 25 nov
Speltips

Shakhtar Donetsk mot Real Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Shakkhtar Donetsk - Real Madrid
Tips:
2
Odds:
1.99
Spelstopp:
25 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Shakhtar Dontetsk ska spela hemma mot Real Madrid och det bjuds på överraskande bra odds på bortaseger. Ett revanschsuget Real Madrid efter helgens genomklappning tar tre pinnar i den här matchen. 

Shakhtar Donetsk är inte chanslösa mot Real Madrid. De är svårspelade hemma och har en riktigt bra trend i ligan just nu med nio raka vinster. Senast man spelade Champions League var mot Malmö FF hemma och där var det som bekant inte mycket snack. Man stängde ned de himmelsblå på ett mycket effektivt sätt.

Ronaldo gör mål – 1.92 gånger pengarna hos Unibet

Men det är inte Malmö FF som kommer på besök nu. Det är Real Madrid. Det är lätt underdrift att säga att det är en klubb av en annan kaliber.

Real Madrid har två förluster på de två senaste matcherna. Borta mot Sevilla föll man med 3-2 och hemma mot Barcelona blev man totalt upprullade och torskade med hela 0-4. Det var helt enkelt två matcher med mycket bra motstånd och man tajmade in det dåligt med två riktigt kassa dagar på jobbet. Benitez hit och dit. Det är ingen kris i Real Madrid. Man är fortfarande ett lag med ruggig kvalité. Jag tror att man har mycket krut att sätta fyr på och kommer säkra gruppsegern i kväll. 1.99 gånger pengarna på raka tvåan är klart spelvärt.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.