Speltips | Sevilla mot Mirandés Copa del Rey | Tippat
Speltips

Sevilla mot Mirandés

Fotboll, Copa del Rey
Spelmarknad:
Sevilla - Mirandés
Tips:
1 innan 30 min
Odds:
2.20
Spelstopp:
21 January 21:00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Sevilla är storfavoriter i kvällens match i Copa del Rey mot Mirandés. Mirandés som spelar i Segunda Divisíon kommer få det kämpigt.

Sevilla borta är alltid en tuff uppgift oavsett vilket lag som kommer på besök på Estadio Ramón Sánchez-Pizjúan. Det tåls att nämna att Sevilla har nio (!) raka hemmavinster. Och det är inga dassgäng som man har spöat. Real Madrid, Juventus och Valencia är bland dessa nio som åkt på däng.

Nu kommer alltså lilla Mirandés på besök och oddsen vittnar om att de flesta tror på en enkel hemmaseger. Det tror jag också. De bästa spelet jag hittar är att Sevilla leder vid matchminut 30. Det spelet får du 2.20 gånger pengarna på hos Ladbrokes.

Jag ryggar Sevillas trend att rivstarta och göra mål tidigt. Ser man till alla tävlingsmatcher, borta och hemma, så har Sevilla radat upp fyra raka vinster: Real Betis, Athletic Club, Real Betis och Malaga. I tre av dessa fyra matcher har man varit i ledning innan matchminut 30. Att man lyckas med samma sak i kväll mot Mirandés till 2.20 är klart spelvärt. Odds från Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.