Speltips | Serena Williams mot Simona Halep WTA Miami 3/4
Speltips

Serena Williams mot Simona Halep

Tennis
Spelmarknad:
S. Williams - Halep
Tips:
Halep
Odds:
3.40
Spelstopp:
3 April 03.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Spela på nattens semifinal i WTA Miami mellan Serena Williams mot Simona Halep. Du får 3.40 gånger pengarna på Simona Halep hos Bet365.

Förstarankade Serena Williams möter tredjerankande Simona Halep i den ena semifinalen i WTA Miami. Serena tog sig till semifinalen efter att ha kämpat sig förbi Sabine Lisicki. Halep hade det lättare i sin kvartsfinal mot Sloane Stephens.

Serena Williams har vunnit 16 raka matcher och är obesegrad under år 2015. Hon är tung favorit att ta sig till final. Favorit ska hon vara, men jag vet inte om hon ska vara tung favorit som oddsen föreslår. 1.33 får man i runda slängar på Serena och 3.40 på Halep.

Serena Williams och Simona Halep skulle ju ha mötts för två veckors sedan i semifinalen i BNP Paribas Open. Men så kallades det till presskonferens och en samlad Williams annonserar att hon drar sig ur tävlingen på grund av knäskada. Ett riktigt antiklimax. Men nu får vi se matchen i alla fall. Head-to-head har Williams ett övertag på 4-1 i matcher.

Williams spelade inte alls bra mot Sabine Lisicki i finalen och kan måhända studsa tillbaka och göra processen kort här i semifinalen. Samtidigt bör Simona Halep vara dundertaggad på att ta sin fjärde WTA-titel för året. Simona Halep har nog inte tillräcklig power för att skaka Serena Williams. Hennes chans ligger i att Williams serve fortsätter att vara lite knackig. Kanske kan Halep få en möjlighet att bryta amerikanskans serve.

Jag tror att Serena Williams vinner det här men jag tycker 3.40 på Simona Halep är ett för bra pris att inte spela på. Du får 3.40 på Halep hos Bet365.

 

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.