Dagens speltips | Seattle Thunderbirds mot Spokane Chiefs |
Speltips

Seattle Thunderbirds mot Spokane Chiefs

Hockey
Spelmarknad:
Seattle - Spokane
Tips:
1
Odds:
2.00
Spelstopp:
15 October 04.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips kommer från Western Hockey League. Seattle Thunderbirds tar emot Spokane Chiefs hemma och jag tror på en väldigt bra chans för hemmalaget här. Vi får 2.00 gånger pengarna på hemmavinst hos Unibet och det känns som ett väldigt bra pris.

Om du öppnar ett nytt konto hos Unibet för att rygga det här spelet så får du en grym välkomstbonus värd 120 % av din första insättning. Du får dessutom ett riskfritt spel i mobilen värt 100 spänn. Öppna ett nytt konto hos Unibet här.

För er som inte vet så är Western Hockey League en av de tro stora juniorligorna i Kanada och norra USA. Det spelas en frejdig hockey och ligorna producerar massvis av NHL-spelare. Får ni chansen att se en match så är det verkligen något jag rekommenderar.

Nattens match mellan Seattle och Spokane börjar 04:05 svensk tid och det är andra gången på en vecka som lagen möts. Förra matchen spelades i fredags och Seattle lyckades vinna med 2 – 1 på bortaplan efter övertid. Spokane har haft problem med målskyttet och bara gjort 11 mål på sina fem första matcher. Det här är inte speciellt bra i en liga där de flesta lagen gör runt tre mål per match. Det här visade sig även senast mot Seattle när Spokane inte lyckades göra mål på något av sina powerplay-försök. De lyckades dessutom bara mäkta med 20 skott på Seattles målvakt.

Jag har väldigt svårt att se att de skulle få det lättare på bortaplan efter dryga fem timmar i buss. I Seattle finns dessutom Matt Barzal som kommer att kunna vara tungan på den berömda vågen. Barzal, född 97, är en supertalang som gjorde 54 poäng på 59 matcher som sextonåring i WHL. Jag har svårt att se hur han inte skulle hänga dit mer än en poäng per match den här säsongen. Barzal har visserligen halkat ner lite på rankingen för sommarens NHL-draft men han har ett magiskt spelsinne och fantastiska händer. Spelare av den här klassen kan avgöra matcher själva i den här ligan och jag tror att han avgör för Thunderbirds i natt. 2.00 gånger pengarna är riktigt bra.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.