Speltips | Seattle Seahawks mot Green Bay Packers | NFL
Speltips

Seattle Seahawks mot Green Bay Packers

Football
Spelmarknad:
Seahawks - Packers
Tips:
Seahawks - 6
Odds:
1.94
Spelstopp:
5 September 02.25
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

NFL är äntligen tillbaka!. Nu har vi ett tjog veckor med fantastisk söndagsunderhållning att se fram emot. Årets säsong drar igång med en riktig smällare. De regerande mästarna, Seattle Seahawks, får besök av Green Bay Packers på CenturyLink Field. Det här är en match mellan vad som antagligen är ligans bästa försvar och ligans bästa quarterback. Det är dessutom två topptippade lag som ställs mot varandra. Seattle Seahawks är favoriter till Super Bowl-vinsten hos Unibet. Att de får lyfta Vince Lombardi-trofén ger 6.50 gånger pengarna. Green Bay är ett par platser bakom och ger 13 gånger pengarna.

Seattle är favoriter av ganska självklara skäl. De är regerande mästare, de har ligans bästa försvar och de har ett enormt stöd av publiken. Seahawks är favoriter med sex poäng och jag tycker att den linan sitter väldigt rätt. Seahawks har visserligen ett väldigt bra försvar, men de ställs mot Aaron Rodgers. De flesta räknar med att Rodgers kommer ha en utmärkt säsong och det är bara Peyton Manning som är en större favorit till att bli ligans MVP. Till sin hjälp har Rodgers även Randall Cobb. Cobb är en kompetent passningsmottagare, men han och Rodgers har inte fått spela speciellt mycket ihop på grund av skadebekymmer. Seahawks har visserligen Richard Sherman, som är ligans bästa passförsvarare, men de flesta tror att han kommer sitta limmad på Jordy Nelson vilket bör öppna för massvis av passningar till Cobb.

Seahawks har ett komplett lag och jag kan inte tänka mig att de förlorar den här matchen. Trots att jag nyss hyllade Packers offensiv så tror jag att Seahawks tar det här med en touchdown. Seahawks kommer att tugga på och kontrollera matchen genom sitt fina springspel. Kombinera det med stödet från hemmapubliken och Russel Wilson förmåga att skapa egna spel så täcker de linan. Seattle Seahawks vinner matchen med 24 – 17. Jag spelar alltså Seahawks -6 och under 47.5 poäng i matchen. Det ger 1.94 och 1.92 gånger pengarna. Oddsen kommer från Unibet.

 

Matchen börjar 02:25 och ni följer den enklast hos Viaplay. Som uppvärmning kan ni dessutom se det sista avsnittet av Hard Knocks. Den utmärkta dokumentären där vi får följa Atlanta Hawks på deras träningsläger inför säsongen.

packersseahawks

Värdelöst vetande

– Seattle Seahawks supportrar kallas för the 12th man. De är väldigt högljudda och vid två tillfällen har de orsakat en liten jordbävning på CenturyLink Field.

– Den första jordbävningen orsakades efter ett fantastiskt springspel av Marshawn “Beast Mode” Lynch i en slutspelsmatch mot New Orleans Saints.

– Marshawn Lynch har en Lamborghini. Han har också snott Fadde Darwichs rep från Spy Bar så att ingen ska repa den, typ.
marshawn rope

– Nationalsången inför kvällens match sjungs av Ariana Grande
Screen Shot 2014-09-04 at 10.08.12

– Aaron Rodgers i Green Bay Packers sägs vara ihop med Olivia Munn
aaron olivia

– Aaron Rodgers är fortfarande inte Tom Brady
tomgisele

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.