San Jose Sharks mot Columbus Blue Jackets -
Speltips

San Jose Sharks mot Columbus Blue Jackets

Hockey
Spelmarknad:
San Jose - Columbus
Tips:
2
Odds:
3.80
Spelstopp:
4 November 04.35
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Nattens NHL bjuder på en hel del intressanta matcher men det är framförallt ett odds som sticker ut. Columbus Blue Jackets har fått en tung start på säsongen men jag är övertygad om att de kan bättre och gillar oddset på dem borta mot San Jose Sharks i natt.

Spela Columbus Blue Jackets till 3.80 gånger pengarna hos Nordicbet här!

San Jose Sharks gör det som förväntas av dem. De ligger i mitten av den västra konferensen och kommer va ett lag som får kämpa rejält om de vill ta sig till slutspel. De har passerat sitt bäst före-datum och jag har inga större förväntningar på hajarna. Columbus Blue Jackets är raka motsatsen. Jag förväntar mig mycket mer än det vi har sett från dem. De ligger sist i östra konferensen och det är bara Calgary som har släppt in fler mål än Blue Jackets.

Jag vill dock inte stirra mig blind på tabellställningarna här. Columbus Blue Jackets har bara räddat 86.6 % av skotten och de gör bara mål på lite mer än 7 % av sina egna skott. Det här är verkligen jättedåligt och jag har svårt att se problemen fortsätta under en längre tid. Förra säsongen slutade samma siffror på 91% och 9.6%. Det här betyder rimligtvis att Blue Jackets kommer göra fler mål och rädda mer skott den närmsta tiden och då kommer poängen trilla in.

Det är naturligtivs ingen garanti att det kommer lossna mot San Jose Sharks, men jag gillar potentialen i Columbus och med tanke på oddset behöver sannolikheten för att de vinner inte vara speciellt hög. 

Nordicbet är det starkaste bolaget när det kommer till hockey. De dubblar din första insättning och du kan gå med i deras hockeyklubb, vilket ger dig högre odds, riskfria spel och möjligheten att vinna biljetter till hockeymatcher i hela Europa.

Besök www.nordicbet.com

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.