Dagens speltips | Ryssland mot Sverige | Channel One Cup
Speltips

Ryssland mot Sverige

Ishockey, Channel One Cup
Spelmarknad:
Ryssland - Sverige
Tips:
2
Odds:
4.10
Spelstopp:
17 December 17:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Channel One Cup drar igång och Sverige möter Ryssland på bortaplan i första matchen. Det är naturligt att Ryssland är favoriter men känslan är att vi får lite väl bra betalt på Sverige här. 24hbet.com betalar 4.10 gånger på Sverige och det är riktigt bra i den här typen av match.

Öppna ditt konto hos 24hbet och få €10 att spela för här!

Sverige kommer till Channel One Cup med ett intressant lag. Pär Mårts envisas visserligen med Daniel Rahimi, trots att han gång på gång gör bort sig i internationella sammanhang. Men bortsett från honom tycker jag att laget ser riktigt bra ut. Pata Hersley är alltid ett hot med sitt fruktansvärt hårda skott och framåt finns det intressanta namn som Lucas Wallmark, Andreas Johnson och André Peterson. Det ser ut som ett lag som kan driva upp tempot och jag tror de ryska backarna kan få lite problem.

Ryssland har som vanligt ett väldigt starkt lag med spelare som Kovaltjuk, Radulov och Mozyakin och det mest troliga är att Ryssland vinner bekvämt. Men när 24hbet.com betalar 4.10 är det enkelt val att plocka Sverige här. Tre Kronor är ett av världens bästa landslag och det är väldigt få lag som de inte har åtminstone 30 % vinstchans mot.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.