Speltips Ryssland i VM - grupp H
Speltips

Ryssland förlorar åttondel

Sport
Spelmarknad:
Rysslands framgång i VM
Tips:
ut ur 8-del
Odds:
2.20
Spelstopp:
17 June 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Vi har Belgien, Ryssland, Algeriet och Sydkorea i grupp H. Belgien ses som suveränerna i den gruppen och det finns alla skäl till det. Kevin de Bruyne är min personliga favorit att göra stordåd i Brasilien. Eden Hazard lider lite av samma fenomen som många andra spelare som är fantastiska i sina klubblag. På något sätt når han inte samma nivå i landslaget. Men förväntningarna på honom är höga och det är klart att han håller hög klass även fast Chelsea-formen inte alltid är där. Sedan har vi Witsel som är pigg och för att inte nämna kraftpaketet Romelu Lukaku. Han kanske missar matchen mot Algeriet, men det ska bara vara tre poäng där ändå. Van Buyten, Kompany, Vertonghen är riktigt bra backar och Courtois är en av världens bästa målvakter. Kort sagt – Belgien vinner gruppen.

Andraplatsen måste bara Ryssland ta. Algeriet kan vara det sämsta gänget i VM och jag ser bara inte hur de ska utmana om andraplatsen. Spelar du på att Algeriet åker ur gruppen får du omkring 1.08 på det spelet. Spelbolagen håller alltså med om att det inte är sannolikt. Sydkorea är någon form av joker. Varför har de fått fram ett gäng jättar på planen, kan man undra. Hur som helst är det här ingen Hiddink-upplaga som springer på eufori. Sydkorea är svagare än Ryssland.

De flesta verkar hålla med om att ryssarna blir tvåa. Och det är där det tar stopp enligt mig om man kikar lite framåt. Tvåan i grupp H får möta ettan i grupp F, dvs. mest sannolikt Tyskland. Man rubbar inte Tysklands superlag. Får man inte Tyskland blir det annars förmodligen Portugal man möter i åttondelen. Jag ser inte att man vinner mot Portugal i ett varmt Brasilien när man själva har hela laget från ryska ligan där det som bekant är mer kallt än varmt.

Det är en del som ska klaffa för att det här spelet ska gå in, men det känns bara väldigt sannolikt och 2.20 på att Ryssland åker ur i åttondelen är taget hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.