Speltips | Rumble mot Cormier | UFC Lätt tungvikt
Speltips

Rumble Johnson mot Daniel Cormier

MMA
Spelmarknad:
Johnson - Cormier
Tips:
1
Odds:
2.04
Spelstopp:
24 May 06.00
Spela här!

UFC vändes upp och ner efter att Jon “Bones” Jones (kan vi prata om vilket bedrövligt smeknamn det är?) bestämde sig för att hyra en bil och damma in i gravid tjej för ett tag sen. Tanken var att Jon Jones skulle försvara sitt bälte mot Anthony “Rumble” Johnson nu på lördag, men efter hans lilla incident har Jon Jones fått ta en paus och bältet saknar för tillfället ägare. Anthony Johnson kommer dock få chansen att sno åt sig bältet. Dana White ringde in Daniel Cormier (som fick dyngstryk av Jon Jones) och vi bjuds på en match mellan en fantastisk brottare och en fruktad slagskämpe som hade kunnat knocka Bamse på två burkar dunderhonung.

Spelbolagen håller Cormier som favorit här och idén är antagligen att han kommer dominera matchen med sin brottning och vinna via domarbeslut. Det är väl inte alls otroligt att Daniel Cormier kan dominera Johnson, men ska man kliva upp klockan 06.00 en söndag så vill vi ju inte se ett kramkalas.

Jag lägger mina slantar på Anthony Johnson. Vi får 2.04 på “Rumble” och det borde vara tillräckligt för att vara spelvärt. Min förhoppning är att han fångar Cormier med en uppercut och då är det godnatt för den före detta olympiern.

Oddset kommer från betsafe.com som är ett av de bästa bolagen när det kommer till betting på UFC.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.