Speltips | Rousey mot Correia | UFC 190
Speltips

Ronda Rousey mot Bethe Correia

MMA
Spelmarknad:
Rousey - Correia
Tips:
Rousey TKO
Odds:
17
Spelstopp:
2 August 07.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Helgen bjuder på en efterlängtad UFC-gala. Organisationens största stjärna, Ronda Rousey,  ska försvara sitt bälte mot Bethe Correia. Correia är visserligen obesegrad men hon är inte i närheten av att ha den kvalité som krävs för att slå Rousey. ROnda Rousey är den mest dominanta fighter som UFC någonsin har sett och det enda vi ska behöva spekulera i är på vilket sätt som Rousey vinner på.

Spela på att Ronda Rousey vinner på KO, TKO eller DQ i andra ronden hos Unibet.

Ronda Rousey har själv sagt att hon är vansinnig på Correia och att hon har “lovat” att vi inte kommer att känna igen brasilianskan när hon lämnar ringen. Rousey är uppenbarligen tillräckligt bra för att slå Correia på det sätt som hon själv väljer. Och vilket sätt är elakast? TKO, va? Känslan är att Rousey bollar med Correia i första ronden för att sedan slå ut henne med en elak “ground and pound” i andra ronden. Unibet betalar 17.00 gånger pengarna på att Rousey vinner på KO, TKO eller DQ i andra ronden och även om hon är känd för sina “submissions” tror jag chanserna på en knockout är tillräckligt stora för att vi ska kunna testa det till 17 gånger.

För att ta rygg besöker du unibet.com.

Tanken med att Ronda Rousey vinner i andra ronden är alltså inte att Bethe Correia kommer att kunna stå emot. Tanken är att Rousey vill göra henne så illa som möjligt och drar ut på matchen. Rousey har sagt det här inför matchen:

“It has definitely become personal for me at this point and when I finish fights quickly that is when I’m being nice, I’m not going to be nice to this chick and she is going to have a very long painful lesson that night. I’ve never looked forward to beating up someone more in my entire life. This is the only time I will say I will purposely drag a fight out to punish someone.”

Vi får hoppas att hon håller sig till sin plan så att vi kan håva in kulorna!

Screen Shot 2015-07-28 at 10.00.19

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.