Roma - Torino -
Speltips

Roma – Torino

Fotboll, Serie A
Spelmarknad:
Roma - Torino
Tips:
E. Dzeko att göra mål: Ja
Odds:
1,65
Spelstopp:
19 February 18:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Viasat Fotboll

Roma går som tåget hemma på Olympiastadion och när Torino kommer på besök finns det en hel del som talar för att det blir tre nya poäng för Luciano Spalletti och hans Roma.

Spela på Serie A hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Serie A rullar vidare och idag bjuds vi bland annat på Roma – Torino. Jag har en känsla av att det här blir en jobbig match för bortalaget då Roma har full bott på sina hemmamatcher så här långt.
Elva hemmamatcher har man spelat i Serie A så här långt och samtliga elva har man vunnit. Det är bara Juventus som har mäktat med samma bedrift, att vinna samtliga hemmamatcher.

Torino gör en bra säsong och har efter 24 ligamatcher spelat in 35 poäng. Tio av dessa har man tagit på bortaplan efter två vinster, fyra oavgjorda och sex förluster. Mot Roma tror jag dock inte att de har så mycket att säga till om så om de reser hemåt med några poäng från den här matchen så får det anses som en jätteskräll, i alla fall om ni frågar mig.

Roma som vinnare står lågt, men att skyttekungen Edin Dzeko ska fortsätta leverera mål står lite högre och det är mitt speltips i den här matchen.
Dzeko står inför matchen på 18 mål i Serie A och han har gjort mål i de fyra senaste ligamatcherna.

Gör han mål för femte matchen i rad? Ja, jag tror det.

Edin Dzeko som målskytt spelas till 1,65.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.