Speltipa | Roma mot Sampdoria 16/3 Italienska Serie A
Speltips

Roma mot Sampdoria

Fotboll
Spelmarknad:
Roma - Sampdoria
Tips:
<2.5
Odds:
1.73
Spelstopp:
16 March 21.00
Spela här!

Spela på att det blir under 2.5 mål i matchen mellan Roma och Sampdoria. William Hill ger 1.73 i odds på spelet.

Roma har en chans att ta ett bättre grepp om andraplatsen i Serie A eftersom Napoli föll mot Hellas Verona i helgen. Uppmärksamma också att Lazio spelar ikväll borta mot Torino.

Roma har ett mycket märkligt hemmafacit och man kryssar bara hela tiden. Senast man vann hemma vid full tid var 30 november förra året mot Inter. Efter det har man kryssat åtta och förlorat två. Defensivt håller man måttet, men det är målskyttet som inte lossnar. Bara sex mål på sina tio senaste hemmamatcher vinner man inga pokaler på.

Sampdoria har en bra säsong. Man ligger sexa och har absolut häng på Champions League. Då vill det dock till att man spurtar rejält nu. Med sina 42 poäng står man på samma antal som Fiorentina och Lazio samt Napoli framför sig med sina respektive 46 poäng. Därefter har vi Juve och Roma i toppen.

Jag tror det kommer vara fortsatt svårt för Roma att hänga dit mål och väntar mig inget målkalas mot Sampdoria i kväll. Jag tror vi får se en tight Roma-defensiv och en fortsatt frustrerande Roma-offensiv. Sampdoria bör vara glada för en pinne och ännu ett kryss för Roma hemma känns inte alltför otroligt. Jag tror dock att bästa spelet är att det blir målsnålt och spelar på att det bli under 2.5 mål i matchen till oddset 1.73 hos William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.