Speltips | AS Roma mot Manchester City | Champions League
Speltips

AS Roma mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
AS Roma - Manchester City
Tips:
1
Odds:
2.45
Spelstopp:
10 December 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Vi har en riktig jävla supermatch att se fram emot på Olympiastadion i Rom i kväll. Manchester City är på besök för vad som är en oerhört viktig match i årets upplaga av Champions League. Personligen tror jag ganska hårt på Roma här. Vi får 2.45 på Roma och med tanke på att City saknar både Kun Agüero och Yaya Toure känns det riktigt bra. Oddset kommer från Comeon och ni kan rygga här.

Det är en ganska invecklad situation inför den här matchen. Tre lag har lika många poäng och gruppen är vidöppen. Vi kan väl nästan utgå från att Bayern Munchen gör sitt jobb och slår CSKA Moskva hemma i Tyskland. Om Bayern München slår CSKA så är City vidare vid vinst och alla oavgjorda matcher där det blir mål. Roma är vidare vid vinst och 0 – 0. Blir det mål i matchen så ligger Manchester City ganska bra till med andra ord. Det här bör väl betyda att de försöker sätta lite press på AS Roma? Personligen så tror jag dock inte att Roma kommer ha några problem med att kontrollera City utan Yaya Touré och Kun Agüreo.

Manchester City kommer försöka trycka på men jag är ganska säker på att Roma vinner och att Gervinho avgör på pass från Totti.

 

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.