Speltips | Roma mot Juventus Seria A 2/3 2015
Speltips

Roma mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Roma - Juve
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.86
Spelstopp:
2 March 20.45
Spela här!

Spela på X, bortavinst inget spel i matchen mellan Roma och Juventus i kvällens Seria A. Du får 1.86 gånger pengarna på spelet hos Betsafe.

Juventus är obesegrade i Serie A de 15 senaste matcherna och är i fin form. Roma å sin sida spelade inte alls bra senast och bara radar upp oavgjorda matcher. Sedan den sjätte december har man spelat 11 matcher i Serie A och lyckas kryssa i 8 av dem! Man har fem raka kryss på hemmplan i ligan.

Roma står utan fem spelare i kväll. Federico Balzaretti, Leandro Castán, Kevin Strootman, Víctor Ibarbo och Maicon är inte tillgängliga någon utav dem. I Juventus läger fick vi tråkigt nog se Pirlo gå av planen i förra matchen och han är inte med i kvällens kamp mot Roma. Kwadwo Asamoah och Rômulo är inte heller med.

Det är en väldigt intressant match i kväll, minst sagt. Juventus har spelat storfotboll hela säsongen och kommer vinna Serie A. I kväll står de dock utan Andra Pirlo vilket inte bara är tråkigt för oss tittare, utan också ett stort avbräck för Juventus som lag. Juventus står utan en stor portion kreativitet utan Pirlo.

Juventus har gjort mål i alla matcher utom tre i Serie A den här säsongen och jag tror att de är svaga favoriter borta mot Roma som inte är i bästa slagform. Roma har dock inte förlorat hemma den här säsongen och även om man inte kommer hota Juventus ligatitel så lägger man sig inte platt hemma. Jag tror att kryss är ett mycket troligt resultat och att det alltså blir sjätte raka hemmakrysset för Roma. Jag spelar X, bortavinst inget spel till 1.86 hos Betsafe. Man vet ju aldrig vad den gamla damen hittar på så det känns tryggare med den garderingen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.