Roma mot Barcelona -
Speltips

Roma mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
Roma - Barca
Tips:
BLGM
Odds:
1.86
Spelstopp:
16 September 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det kommer vara bra tryck på Stadio Olimpico i kväll när AS Roma tar emot FC Barcelona. Barcelona har full pott i La Liga efter fyra omgångar. Roma har två vunna och en oavgjord i Serie A. Det är bäddat för bra kvällsunderhållning och intressanta spel i kväll. Jag flaggar för en chansrik kamp. 

Det är första omgången av gruppspelet i Champions League, så det är kanske lite väl starkt att säga att kniven är mot strupen. Men poäng i den här matchen, och då särskilt för Roma skulle jag säga, är superviktigt med tanke på konkurrensen i den här gruppen.

Få 1000 kronor i välkomstbonus hos Unibet här!

De andra lagen i grupp E är Bayer Leverkusen och FC BATE Borisov (från Vitryssland). De sistnämnda lär bli slagpåse och lagen från storländerna tänker nog att de måste ta maximala sex poäng mot dem. Det blir en fjärdeplats i gruppen för vitryssarna. Förstaplatsen då? Barcelona är ju Barcelona, dvs. det mest väloljade av alla maskinerier. De kniper förstaplatsen i den här gruppen. Så min tanke är naturligtvis att det står mellan Leverkusen och Roma att följa med Barcelona in i åttondelsspelet. Lyckas Roma ta poäng mot Barcelona har man vunnit jättemycket med det i kampen om vidare CL-spel efter gruppen.

Roma kan göra mål på Barcelona

Det brukar vara en jättedålig idé att spela mot Barcelona. De som systematiskt gör det har förlorat konstant de senaste åren. Så jag vågar mig inte på busspelet 1X även fast jag tror att Roma kommer bjuda upp till dans i kväll. Jag tror att det hetaste spelet är att båda lagen gör mål vilket Unibet ger 1.86 gånger pengarna på.

Barcelona har inte spottat in mål i ligan så här långt. Fyra mål på tre matcher är knappt godkänd enligt Barcas standard, trots full poängpott! Men det är inget att haka upp sig på. Firma Neymar-Suarez-Messi är världens vassaste offensiva trio och kan göra mål på vilket försvar som helst. Jag räknar med att Barca nätar.

Jag tror också att Roma har goda chanser att göra mål idag. Barcas styrka ligger ju i offensiven. Defensivt är de bra, men knappast sensationellt bra som de är framåt. BLGM till 1.86 är ett fint spel.

Vinn resa till Champions League-finalen 2016

Du ser kvällens match på Viasat Fotboll klockan 20:45. Jag spelar båda lagen gör mål till 1.86. Rygga mitt spel, eller lägg vilket spel som helst för minst 50 kronor så kan du vara med och vinna biljetter till Champions League-finalen. Gå till Unibet och anmäl dig!

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.