Speltips | Rögle BK mot Djurgården | SHL
Speltips

Rögle mot Djurgården

Hockey
Spelmarknad:
Rögle BK - Djurgården
Tips:
X
Odds:
4.20
Spelstopp:
1 October 19.00
Spela här!

Djurgården åker till Ängelholm för att ta sig an Rögle BK. Det här bör bli en väldigt jämn match ovh jag gillar oddset vi får på oavgjort efter 60 minuter. Mobilbet betalar 4.20 på krysset och det bör finnas bra värde i det oddset.

Spela på SHL hos Mobilbet! Du får hundra kronor gratis om du öppnar ett nytt konto.

Screen Shot 2015-10-01 at 10.29.50

Rögle BK är nykomlingar i högstaligan men de har fått en rätt okej start på säsongen. De kommer att få det ganska tufft framöver men det finns vissa lägen som är utmärkta för Rögle. DJurgården hemma är exakt en sådan match. Djurgården är extremt överskattade och det är ett marginallag. Djurgården har lite mer spets än Rögle (läs Marcus Sörensen) men bakom honom finns det inte speciellt mycket att hurra för.

Det här bör bli en ganska dålig hockeymatch och jag tror vi får se straffar här ganska ofta. 4.20 gånger pengarna betyder att sannolikheten för övertid behöver överstiga 24 % och jag tycker nog att åtminstone var trdje match mellan de här lagen bör sluta oavgjort efter 60 minuter.

Ludvig Rensfeldt var tongivande när Sverige vann guld i U20-VM 2012. Nu har han fått en bra start på säsongen i Rögle BK och gjort två mål på de fyra inledande matcherna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.