Dagens speltips | Rögle BK mot Karlskrona HK | SHL
Speltips

Rögle BK mot Karlskrona HK

Hockey
Spelmarknad:
Rögle - Karlskrona
Tips:
2
Odds:
3.10
Spelstopp:
23 September 19.00
Spela här!

Karlskrona HK har inlett säsongen med två raka förluster, men de har gjort hyfsat bra insatser och om det inte vore för att deras målvakter kastat in puckar borde de haft någon poäng. Idag möter de Rögle BK och jag tror de har ganska goda möjligheter till alla tre poäng här.

Mobilbet betalar 3.10 gånger pengarna på Karlskrona och jag tror att sannolikheten för att de tar alla poäng är betydligt större än så.

Klicka här för att få hundra kronor gratis att spela för hos Mobilbet!

Screen Shot 2015-09-23 at 09.51.32

Karlskrona spelade bra i premiären mot Färjestad men tyvärr var Patrik Galbraith i målet urusel och gav bort poängen. I andra omgången var det Linus Fernström som vaktade målet och han var lika bedrövlig som Galbraith var i första matchen. Det här bör dock vara tillfälligheter. Både Galbraith och Fernström är hyfsade målvakter och oavsett vem som står ikväll bör rycka upp sig rejält.

Rögle slog Linköping med 3 – 0 senast, men jag är fortfarande ganska säker på att Rögle slutar sist i ligan. Rögle har ett par duktiga spelare men deras backuppsättning är alldeles för dålig för att de ska kunna göra avtryck i SHL den här säsongen.

Karlskrona HK dominerar matchen genom att flytta pucken på ett bättre sätt och vinner komfortabelt med 4 – 1 trots nackdelen av bortaplan.

Om Karlskronas  målvakter kan rycka upp sig bör de ha en god chans mot Rögle.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.