Speltips | Rochdale mot Stoke FA-cupen 26/1 2015
Speltips

Rochdale mot Stoke

Fotboll
Spelmarknad:
Rochdale mot Stoke
Tips:
BLGM
Odds:
1.82
Spelstopp:
26 January 21.00
Spela här!

Spela på att båda lagen gör mål i matchen mellan Rochdale och Stoke i kvällens FA-cupmatch. Betsafe ger dig 1.82 på BLGM.

Jag är fortfarande i chock efter helgen. Jag såg Manchester United spela mot Cambridge i fredags och tyckte att det var pinsamt. Carricks intervju efter matchen spädde på pinsamhetsfaktorn. Allvarligt talat? Varför kan han inte stå rak i ryggen Roy Keane-style och säga att det är förbannat dåligt av dem att inte vinna över ett dassgäng från League Two? Han har samma veka ton som David Moyes hade. Jag vill inte höra på att han tycker att de lyckades skapa chanser och var nära att göra mål. Spelar man 0-0 mot Bayern München kan jag lyssna på det. Men mot ett lag som är ligger tre divisioner under Premier League? Om Carrick lämnar in sin bil till en bilmekaniker som inte lyckats fylla på olja och ursäktar sig med “jag var nära”, kommer Carrick då acceptera det?

Men Carrick och hans lagkamrater är i alla fall än så länge kvar i FA-cupen. Returmötet på Old Trafford kan bli en nöt som de har en hygglig chans att knäcka och traggla sig vidare. Vi får se. Några andra storgäng som inte har den chansen är ju så klart Chelsea och Manchester City. Chelsea som tappade 2-0 till 4-2 mot League One-laget Bradford är helt galet. Som tur är för Chelsea-fans var Mourinho inte lika vek i sina formuleringar. Han hyllade Bradford först och främst, men tillade sedan: “We must feel ashamed, me and the players must feel ashamed. Frustration is not the right word, embarrassed would be more appropriate”. Tack Mourinho.

kudde_spjsang_s
Här är en skämskudde. Den kan användas att gömma ansiktet i. Om det inte hjälper kan man försöka på självkvävning. Tänk Gökboet.

Om vi vänder på perspektivet så är det självklart skitkul för lag som Cambridge och Bradford att lyckas med dessa bedrifter. Det är mycket pengar inblandat för dessa klubbar. Ju längre de kommer i cupen, desto mer deg i kassan får de av FA. Det är inte mycket för Schejk Mansour, men det är betydande pengar för de mindre klubbarna i lägre divisioner. De mindre klubbarna är supermotiverade och förtjänar all cred när de lyckas sparka storklubbarna på pungen.

I kväll har vi Rochdale mot Stoke i FA-cupen. Jag kommer att spela på att båda lagen gör mål. Stoke är uppenbarligen klara favoriter. Men det är Rochdale som har hemmaplan och man gör mycket mål i Leauge One. Man har på 25 matcher gjort 45 mål. Stoke har tillräckliga offensiva kvaliteter att de gör hål på Rochdale. Det kan bli målrikt. Jag spelar i alla fall på båda lagen gör mål hos Betsafe till 1.82.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.