Dagens speltips | Red Bull Salzburg mot Malmö FF | Kval till CL
Speltips

Red Bull Salzburg mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Salzburg - Malmö FF
Tips:
1
Odds:
1.41
Spelstopp:
29 July 20.45
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Malmö FF stod för en bragd förra säsongen när de slog ut Red Bull Salzburg  och tog sig vidare till gruppspelet av Champions League. Nu ställs de mot samma motstånd, men jag har väldigt svårt att se hur de skulle kunna upprepa bedriften. Malmö FF är klart sämre den här säsongen och det här dubbelmötet borde vara en behaglig raksträcka för Salzburg.

Spela på att Salzburg vinner mot Malmö FF till 1.41 hos comeon.com

Salzburg är klart bättre än Malmö FF och det ska inte finnas någon chans till underskattning efter förra årets debacle. Malmö har dessutom tappat en hel del tongivande spelare och den prestation som de visat upp i Allsvenskan imponerar inte alls. Red Bull Salzburg har en toppchans och oddset vi får betyder att de måste ha 71 % vinstchans för att det ska vara ett bra spel. Jag tror att den siffran ligger närmare 80 % om vi tittar på kvaliteten i lagen.

Jag ser ingenting som talar emot hemmalaget här och spelar dem gladeligen till 1.41.

Malmö FF har tagit till lite psykologisk krigsföring inför matchen och Malmös tränare Åge Hareide väljer att fokusera på den press som ligger på Slazburg. Österrikarna tar dock det hela med ett stort lugn och jag blir förvånad om de inte vinner med ett par bollars marginal.

– Min kollega är bara nervös, säger Peter Zeidler, tränare för Salzburg angående Hareides kommentarer.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.