Real Sociedad – Villarreal -
Speltips

Real Sociedad – Villarreal

Fotboll, La Liga
Spelmarknad:
Real Sociedad – Villarreal
Tips:
Under 2,5 mål
Odds:
1,73
Spelstopp:
19 February 12:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Förmiddagsmatch från spanska La Liga där seriefemman och hemmalaget tar sig an ett Villarreal som är oerhört målsnåla på bortaplan. Att det här blir jämnt tror många, men jag tror att det blir jämnt och målsnålt. Inte nödvändigtvis tråkigt, men målsnålt.

Spela på La Liga hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Gästande Villarreal gör en knepig säsong på bortaplan i årets upplaga av La Liga. På tio bortamatcher har de 8-6 i målskillnad och tolv inspelade poäng. Fyra av dessa bortamatcher har slutat 0-0 och två stycken 1-1.. som ni hör och säkert redan har förstått händer det inte några magiska saker på fotbollsplanerna som Villarreal besöker den här säsongen, i alla fall inte så här långt.

Hemmalaget, Real Sociedad, är femma i La Liga och har ”bara” fem poäng upp till en tredjeplats. Att de besegrar Villarreal är troligt, men de lär inte gör det med så många bollar. Sociedad är starka på hemmaplan och har sju vinster på elva matcher.
Det här blir säsongens andra möte med Villarreal. Det första vanns av Sociedad med 2-1, men i returen hemma på Estadio Anoeta tror jag att vi får färre mål, men ändå att det blir en ganska underhållande tillställning.

Under 2,5 mål är ingen högoddsare, men det är troligt. Spelas till ett odds på 1,73.

Avspark 12:00.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.