Speltips | Real Madrid mot Rayo Vallecano
Speltips

Real Madrid mot Rayo Vallecano

Fotboll
Spelmarknad:
Real - Rayo Vallecano
Tips:
Målspel
Odds:
1.74
Spelstopp:
8 November 20.00
Spela här!

Målkalas är att vänta i Real Madrid mot Rayo Vallecano. Oddset för speltipset nedan kommer från Redbet.

Real Madrid kommer vinna den här matchen. Man har 12 vunna matcher i rad och laddar för nummer 13. Tror du istället på Rayo Vallecano så får du 30.00 gånger pengarna på raka tvåan. Mitt tips är dock att det blir en dunderetta. 4-0, 5-0, 6-0 är inom räckhåll. 4-1, 5-1, 6-1 kan det också bli. Sedan den senaste förlusten som kom i derbyt mot Atletico Madrid 13 september har man snittat 3.9 mål per match (räknat alla tävlingsmatcher). Trenden lär hålla i sig. Jag tänker spela på korrekt resultat hos Redbet och valt oddset under “Övriga”. Se bilden nedan.

redbet_speltips_realmadrid

Alltså, spelet ska tolkas att så länge det inte blir 0-0, 0-1, 0-2, 0-3, 1-0 eller alla andra spelbara alternativ som Redbet har listat så vinner jag spelet. Jag tror att Real Madrid kommer göra många mål framåt och att det mest sannolika blir något av resultaten jag listade i första stycket. För tydlighetens skulle har jag strukturerat upp det här lite bättre ifall du vill rygga spelet. Om du ryggar kommer du att vinna spelet så länge något av följande resultat inte går in:

resultat_speltips_realvallecano

Som sagt har målformen i snitt varit nära fyra mål per match de senaste sju veckorna och jag ser ingen anledning till att man inte ska lyckas hålla uppe det hemma mot Rayo Vallecano.

Bonusspel: spela på att Cristiano Ronaldo gör två mål eller fler mot Rayo Vallecano till 2.40 gånger pengarna hos Unibet.

Ronaldo jagade målrekord i Champions League mot Liverpool på Santiago Bernabeu. Det var extremt tydligt. Han ville och ville, men gick mållös från matchen. Det är så klart trist för en man som snittar över 1 mål per match. Det är alltid svårt att göra mål när man vill för mycket och jag tror att det kan ha varit fallet mot Liverpool. Han hade chanser men det kan ha stört honom i jakt på att bli den bäste målskytten i Champions Leagues historia. Ronaldo spelar mer avslappnat i helgen och ingen blir väl förvånad om han gör två mål eller fler mot Rayo Vallecano.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.