Speltips | Real Madrid mot Ludogrets 9/12 Champions League
Speltips

Real Madrid mot Ludogrets

Fotboll
Spelmarknad:
Real Madrid - Ludogrets
Tips:
Real enda målgörare
Odds:
1.75
Spelstopp:
9 December 20.45
Spela här!

Spela på att Real Madrid blir enda laget att göra mål i hemmamatchen mot FK Ludogrets i Champions League. Oddset hos William Hill är just nu 1.75.

speltips_williamhill_realmadrid

Oddset 1.75 på att Real Madrid blir det enda laget på planen ikväll som gör mål är fint som smör. Matchbilden att vänta är att Real Madrid gör ett par kassar och sedan håller i bollen i 90 minuter. Jag tror inte att Ludogrets nätar särskilt ofta mot Real Madrid borta. Notera också att på precis samma spel på William Hill fast uttryckt såhär: “Båda lagen gör mål: Nej”, får du 1.70 på. Motsvarande odds på exempelvis Betsson är 1.64. Jag bombar på 1.75 och är mer än nöjd.

Det som talar emot Real ikväll är att de är så klara för åttondelen som de kan bli. Självklart är det latmask-risk och varför skulle Ancelotti inte vila spelare ikväll? Men om italienaren petar in Keylor Navas i buren och sedan har Isco, Khedira, Illarramendi, Varane, Contrao och Hernandez i startelvan så sitter man nog ganska trygg i båten i alla fall. Ronaldo jagar målrekord och den tävlingsmänniska som han är lär be om att få spela. Sedan är det inte lätt för något lag att spela på Santiago Bernabeu och 85 000 vitklädda supportrar. Jag tror på 3-0 eller något i den stilen och det bästa spelet jag hittar är att Real blir det enda gänget som lägger mål till 1.75. Spelet återfinns hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.