Speltips | Real Madrid mot Juventus 13/5 Champions League
Speltips

Real Madrid mot Juventus

Fotboll
Spelmarknad:
Real Madrid - Juventus
Tips:
Flera
Odds:
2.70
Spelstopp:
13 May 20.45
Spela här!

Spela på att Real Madrid vinner hemma mot Juventus med antingen 1-0, 2-0 eller 2-1. Du får 2.70 gånger pengarna på spelet som du finner hos William Hill.

Det är en riktigt intressant match i kväll när Real Madrid tar emot Juventus i Champions League. Första mötet slutade som bekant 2-1 till Juventus hemma i Italien.

Det första mötet tyckte jag var en svag insats av Real Madrid. Gary Neville och Roy Keane sågade marängerna allra bäst när det gaddade ihop sig och stampade på Bale och Ramos. De menade att det var nio mot elva i Turin. Det var kanske väl hårt, men man får medge att Bale och Ramos inte gjorde en kanonmatch precis.

Juventus defensiv kan säkert göra det jobbigt för Real Madrid. Men jag har svårt att se att Real Madrid kommer att vara så tama som de var i första mötet. Sedan har vi också Benzema tillbaka och det är fint som smör för det vitklädda.

Real Madrid har historiskt sett ett bra facit när de spelat mot Juventus på Santiago Bernabeu. Vi pratar fem vinster på sina sju senaste matcher. Jag tror att det blir mer av samma visa i kväll igen. Men du får bara 1.67 hos William Hill går vidare till finalen och det tror jag är alldeles för snålt. Istället tänker jag prova ett annat spel:

Screen Shot 2015-05-13 at 10.49.53

Du får 2.70 gånger pengarna på att Real Madrid vinner antingen med 1-0, 2-0 eller 2-1. Det känns som ett intressant spel hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.