Speltips | Real Madrid mot Borussia Dortmund 7/12 Champions League
Speltips

Real Madrid mot Borussia Dortmund

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Real Madrid – Borussia Dortmund
Tips:
1 + Mål Ronaldo
Odds:
3.50
Spelstopp:
7 December 20:45
Spela här!
Sänds på Viaplay 20:45

Real Madrid jagar förstaplatsen i Grupp F och kan bara knipa den om de vinner hemma mot Borussia Dortmund i kväll. Jag tror att de kommer att klara det och spelar på ettan samt Ronaldo som målskytt till 3.50 hos William Hill.

Zinedine Zidanes facit som tränare i Real Madrid är inte så tokigt. Just nu har man en streak av att vara obesegrad i 22 raka vilket så klart är smått fantastiskt. Man höll ju på att sabba sviten i helgen när man spelade borta mot Barcelona men lyckades ju få till 1-1 i slutminuterna efter en fin fast situation. Det lär ha smakat mumma.

Men i kväll är det nya tag och ett skickligt Borussia Dortmund som man ställs mot. Jag tror dock att Real Madrid kommer att vinna den här matchen. För det första är Real Madrid ett bättre lag och för det andra så är det en mardröm för alla bortalag att spela på Santiago Bernabeu.

Förhöjt odds hos William Hill

De allra flesta tror på marängerna i kväll och raka ettan går på omkring 1.89 hos de mest generösa spelbolagen. Jag har dock sett mig omkring efter ett förhöjt odds hos William Hill som jag lägger mina slantar på: Cristiano Ronaldo to score and Real Madrid to win till 3.50 gånger pengarna.

Ett förhöjt odds innebär alltså att William Hill sockrat oddset lite. I det här fallet från 2.62 gånger pengarna till 3.50. 2.62 känns kanske inte så hett att spela på men 3.50 är desto mer spelvärt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.