Speltips | Real Madrid mot Barcelona El Clasico 21 november
Speltips

Real Madrid mot Barcelona

Fotboll
Spelmarknad:
Real Madrid - Barca
Tips:
1 DNB
Odds:
1.86
Spelstopp:
21 November 18.15
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Säsongens första El Clásico står för dörren och jag måste i vanlig ordning ha ett spel inne i den här matchen. Detta är som alltid en svårtippad match, men jag tror det kan finns visst värde på de vitklädda. 

Real Madrid torskade innan landslagsuppehållet borta mot Sevilla med 2-3. Man har inte råd att torska många matcher om man ska vinna ligan. Man mönstrade en bra elva men Sevilla var kliniska framåt och då går det som det går. Hemmalaget hade fyra avslut på mål, och satte tre av dem. Jämför med Real Madrids tio avslut på mål.

Prova Unibet – just nu 300 kr riskfritt spel på El Clásico

Real Madrid är just nu tre poäng bakom Barcelona. Vid vinst i helgen går man upp i serieledning på bättre målskillnad. Något som talar för Real Madrid är deras hemmafacit. Senast man torskade hemma på Santiago Bernabeu i ligaspelet var 13 september 2014 när man mötte Atlético Madrid. Därefter har man radat upp 19 vinster och tre oavgjorda. Inte pjåkigt.

Barcelona har tagit sina poäng den här säsongen trots att man kanske inte spelat sin mest övertygande fotboll. 27 poäng på elva matcher räcker till ligaledning. De två förlusterna man åkt på har varit på bortaplan och de har skett under de tre senaste spelomgångarna. Minns också att Leo Messi varit borta på grund av sin skada en längre tid och kommer att inleda på bänken. Det räcker för att jag ska tilta fördelen till Real Madrid.

1.86 på draw no bet tycker jag känns schysst. Det är Unibet som sticker ut hakan en halv centimeter och bjuder på 1.86 för hemmavinst, oavgjort inget spel. William Hill och Bet365 där jag spelar rätt mycket ligger på 1.70 respektive 1.73 för samma spel.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.