Speltips | Real Madrid mot Atlético Madrid 15/1 2015
Speltips

Real Madrid mot Atlético Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Real - Atlético
Tips:
1 @ 60 min
Odds:
1.80
Spelstopp:
15 January 20.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på att Real Madrid leder efter 60 minuter i kvällens cupderby mot Atlético Madrid. Du får 1.80 på spelet hos Ladbrokes.

Det är returmöte i Copa del Rey och första mötet slutade med Atlético-vinst med 2-0. Nu spelas matchen på Santiago Bernabeu. Matchbilden är ganska given i kväll. Real Madrid måste gå framåt och Atlético kommer försöka stänga matchen. Det bäddar för en mycket intressant match. Real är väldigt bra på att göra mål och Atlético är väldigt bra på att hålla tätt.

Atlético fick det svårare mot Barcelona än vad jag hade förväntat mig i senaste ligamötet. Förutsättningarna är dock annorlunda i den här matchen. Det är skillnad att försöka bärga 1 eller 3 poäng på Camp Nou mot att försvara en tvåmålsledning i en cupretur på Santiago Bernabeu. Det senare scenariot passat Atlético bättre.

Det bästa för Real är så klart om de får in en tidig kasse. Ingen ska bli förvånad om Real rivstartar och också får en tidig utdelning. Men även om de inte får in en boll så tror jag att de lyckas för eller senare. Real har goda chanser att vinna matchen, men 1.57 på raka ettan känns inte jättehett. Jag spelar hellre på att Real leder matchen efter minut 60 till 1.80 gånger pengarna. Spelet finner du hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.