Speltips | Real Madrid mot Atlético Madrid | Champions League
Speltips

Real Madrid mot Atlético Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Real - Atlético
Tips:
X2
Odds:
1.91
Spelstopp:
22 April 20.45
Spela här!

Ny stormatch i Champions League stundar när Real Madrid tar emot Atlético Madrid på Santiago Bernabeu. Spela på X2 till oddset 1.91 hos William Hill i matchen mellan Real och Atlético.

Det blev inte som jag hade trott i förra mötet. Atlético Madrid gjorde helt enkelt ingen bra match. Man slog bort en massa passningar och såg märkligt nervösa ut. Real Madrid förde bollen men kunde inte göra mål så 0-0 gör att det är en vidöppen historia som man brukar säga.

Real Madrid skulle varit ganska betydande favoriter för mig om inte man hade åkt på dessa skador/avstängningar som man gjort. Vi har Gareth Bale, Luka Modric, Marcelo och förmodligen också Karim Benzema borta. Det här är fyra viktiga spelare och av dem är nog Modric det största avbräcket. Real Madrids form verkar komma och gå med Modric. Så därför är jag sugen på att gardera med X2 till 1.91. Atlético kommer att höja sig från första matchen och får de in en kasse blir det eld i baken på de vitklädda. Bortamål efter 0-0 hemma är ju guld värt. Frågan är dock vem som ska göra målet för Atlético. Du får 3.10 på att Antoine Griezmann, 3.10 på Fernando Torres och 3.40 på Mario Mandzukic gör mål i matchen. Odds från William Hill.

Atlético Madrid går inte dagligen ut på Santiago Bernabeau och säkrar tre poäng. Det är det inget lag som gör och det är klart att favorittrycket är på Real Madrid. Men märk väl att Atlécio är obesegrade i sina nio senaste matcher mot Real Madrid! Cholo Simeone vet alltså hur man spelar mot marängerna. Jag tror att det finns värde i garderingsspelet X2 vid 90 minuters spel till 1.91 som du får hos William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.