Real Madrid - Galatasaray -
Speltips

Real Madrid – Galatasaray

Sport
Spelmarknad:
Real Madrid - Galatasaray
Tips:
BLGM
Odds:
1.65
Spelstopp:
27 November 20.45
Spela här!

Real Madrid är så klara som de bara kan bli inför kvällens match mot Galatasaray. Eftersom ställningen ser ut som den gör är Galatasaray piskade att vinna för att komma till matchen mot Juventus i ett överläge. Juventus spelar ju samtidigt hemma mot Köpenhamn och där är inget annat än hemmavinst att vänta. Då kommer alltså Juventus vid en förmodad seger ikväll stå på sex poäng inför sista omgången. Galatasaray å andra sidan kommer, beroende på hur det går mot Real ikväll, att stå på:

4 poäng (vid förlust)
5 poäng (vid oavgjort)
7 poäng (vid vinst)

Klart vill man ta emot Juventus med 7 poäng mot 6 och kunna nöja sig med att kryssa istället för att vara tvungen att vinna för att ta sig vidare. Galatasaray – Juventus i sista omgången kan bli en riktig rysare om turkarna skulle skrälla mot Real ikväll.

 1 Real Madrid  4 3 1 0 14-4  10
 2 Galatasaray  4 1 1 2  6-10  4
 3 FC Köpenhamn  4 1 1 2  3-8  4
 4 Juventus    4 0 3 1  6-7  3

Jag kommer inte spela på att Galatasaray vinner ikväll. Det känns inte alltför sannolikt trots allt. Men de kommer garanterat att satsa framåt. Oavgjort eller förlust är i realiteten samma sak. Vinst däremot skulle vara fantastiskt. Så jag kommer att spela på att Galatasaray och Real båda hänger mål ikväll. Real har 17 insläppta mål på 14 matcher i ligan så här långt i år. I Champions League har de släppt in fyra mål på lika många matcher. Kanske inte dåligt, men inget supersolitt facit att släppa in över 1 mål per match i snitt.

Att Reals gossar  kan göra mål framåt är knappast någon nyhet, och de kommer nog få hål på turkarna ikväll. Galatasaray har inte ett fantastiskt målskytte, men jag håller det som ganska troligt att de kan näta ikväll. 1-6 blev det i deras första CL-möte i år. Jag får 1.65 på att båda lagen gör mål ikväll hos Betsafe.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.