Speltips - Real Madrid vs Barcelona - 23 mars 2014
Speltips

Real Madrid – FC Barcelona

Sport
Spelmarknad:
Real Madrid - FC Barcelona
Tips:
1, BLGM
Odds:
3.50
Spelstopp:
23 March 21.00
Spela här!

På söndag smäller det. El Clásico ska spelas på Santiago Bernabeu. Viktiga poäng står på spel. Om Real vinner har de banat väg för ännu en ligatitel. Om Barca vinner är det nerv igen. Delad poäng skulle få Atlético Madrid att jubla högt. De tre topplagen i ligan:

 1 Real Madrid  28 22 4 2 77-26 70
 2 At Madrid   28 21 4 3 64-21 67
 3 Barcelona   28 21 3 4 81-22 66

Såhär långt den här säsongen har Real Madrid haft det tufft mot de riktigt starka lagen. De har förlorat mot Barcelona, en oavgjord och en torsk mot Atlético, oavgjort mot Bilbao och mot Juventus. Barca-fans är inte sena att gnida det i Real-supportrarnas ansikte att de viker ned sig som de “brukar” göra när det gäller. På söndag har man chansen att definitivt hugga av Barca från titel-racet och decimera deras gliringar om att Los Blancos inte står pall för tryck.

Barcelona kommer till söndagens match med en jätteseger på 7-0 mot Osasuna i bagaget. Man har också en angenäm vinst mot Manchester City i Champions League. Men lika lätt som Barca har tagit emot och förstört motstånd på hemmaplan de senaste veckorna har det varit svårt på bortaplan. Förlust mot Real Valladolid (8 mars), förlust mot Real Sociedad (22 februari) och oavgjord mot Real Sociedad i cupen (12 feb) är inget bortafacit som Barca kan tolerera. Och mitt i en svajig bortaform ska de åka till en kokande arena i Madrid. Det blir jobbigt.

Real har å sin sida haft medvind. Ancelottis gubbar har 17 raka vinster på Santiago Bernabeau, om man räknar alla tävlingsmatcher. Real Madrid är favoriter på söndag. Betsson har ställt ut oddsen,

2.15 gånger på att Real Madrid vinner
3.50 gånger pengarna på oavgjort
3.15 gånger pengarna på att Barcelona vinner

Jag tänker spela på att Real Madrid vinner samtidigt som att båda lagen gör mål. William Hill ger 3.50 gångerna pengarna på 1, BLGM (båda lagen gör mål). För det går inte att komma ifrån att både Real och Barca har riktigt bra offensiv. Real har sin trio med Bale, Ronaldo och Benzema medan Barcelina har Sanchez, Messi och Neymar. Jag tror att det rasslar till i bägge kassar men att Real slutligen drar det längsta strået.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.