Speltips | Reading mot Everton Ligacupen 22/9 2015
Speltips

Reading mot Everton

Fotboll
Spelmarknad:
Reading - Everton
Tips:
2
Odds:
2.10
Spelstopp:
22 September 21.00
Spela här!

Det vankas ligacup. Liverpools bästa lag, dvs. Everton, ska spela borta mot Championship-laget Reading. Tim Howard tror på bortaseger och med 2.10 gånger pengarna för raka tvåan kan det vara en bra idé att lyssna på amerikanen. 

I sin senaste match mot Swansea hade Everton många chanser att bärga alla tre poäng. Men man slösade bort sina lägen och det blev 0-0 och därmed bara en poäng. Men jag tycker att mycket stämde i de blåas spel. Och sedan har man så klart matchen mot Chelsea hemma den 12: e september i färskt minne. Bråkstaken Steven Naismith petade som bekant in samtliga tre kassar i matchen mot regerande mästarna som slutade 3-1. Evertons manager Roberto Martinez förtjänar all den cred som han får, och jag tror inte att Reading kommer att kunna överraska den spanske taktikern.

Gå till Betsafe och få en bonus värd 1000 kronor!

Reading å sin sida har ett ganska bra facit bakom sig. De fem senaste matcherna har de mäktat med fyra vinster och 12 poäng. Det får man vara nöjda med. Men det är så klart inte några elitlag man ställts mot, utan fyra Championship-lag och ett League Two-lag (Portsmouth FC). Det är en annan kaliber i Everton. Och vi kan inte heller ge jättemycket för hemmaformen. Man vann hemma mot Ipswich den 11: e september. Men för att finna föregående trepoängaren hemma innan dess måste vi faktiskt gå tillbaka till den 16: e mars (mot Bradford City)! Efter Bradford-matchen gick man in i en horribel streak på hemmaplan som egentligen fortfarande pågår. Först spelade man man två oavgjorda, därefter fyra torsk, sedan ytterligare fyra oavgjorda, och sedan äntligen vinsten mot Ipswich. Och slutligen den senaste hemmamatchen då man torskade mot Derby. Så inte mycket att hurra för.

Jag tror på Everton som är ett eller två nummer större än Reading. Och jag tycker 2.10 på raka tvåan är klart spelvärt. Prova Betsafe för att spela.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.