Reading - Derby -
Speltips

Reading – Derby

Fotboll
Spelmarknad:
Reading - Derby
Tips:
DnB Derby
Odds:
1.62
Spelstopp:
3 August 21.00
Spela här!

Äntligen är dagen här! Äntligen är Championship snart igång och äntligen kan livet återgå till det normala! Naturligtvis svårt att sia om premiärmatcher, men jag ger det ett försök.

En hel del problem för Reading inför premiären – Chris Gunter, Adrian Popa, Callum Harriott, Dave Edwards, Garath McCleary och Jordan Obita är alla skadade, Tyler Blackett är avstängd och Liam Moore vill lämna klubben och kommer inte lira.

Även Derby som nu leds av en viss Frank Lampard dras med spelarfrånvaro – Vydra är skadad och Tom Huddlestone, Chris Martin, George Thorne samt Nick Blackman är osäkra till spel.

17 mål har det blivit på de tre senaste matcherna som lagen mötts. Fast en premiär är annat än serielunk så vetefan om man kan räkna med någon målfest. Derby har inte förlorat borta mot Reading på de sex senaste besöken. En annan intressant fakta är att Derby inte förlorat en öppningsmatch på tio år.

DnB Derby finns till 1.62 på William Hill och det testar jag idag i brist på annat. Alltså pengarna tillbaka vid kryss. Ta rygg här.

 

Veckans stryktipskupong har du här.

 

BB

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.