Speltips - Raonic vs Djokovic - Franska Öppna
Speltips

Raonic vs Djokovic

Sport
Spelmarknad:
Raonic vs Djokovic
Tips:
2 - 3
Odds:
8.00
Spelstopp:
3 June 15.40
Spela här!

Franska öppna håller på för fullt och idag har vi ett gäng kvartsfinaler att se fram emot. Novak Djokovic har sett stekhet ut och det mesta talar för att han spelar hem turneringen relativt enkelt. Idag möter han Milos Raonic och jag kan inte se hur han ska kunna ställa till det för Djoko. Djokovic är naturligtvis storfavorit och oddsen ligger nästan löjligt lågt.

Även om jag tror att Djokovic vinner matchen enkelt så tror jag att Raonic kommer sno åt sig ett set tack vare sitt fina servande. Den 196 cm långa kanadensaren har en av världens bästa servar. Det här visade han bland annat i Rom tidigare i år då han smällde in 17 ess mot just Djokovic. Efter senaste mötet var Djokovic full av beundran för Raonic. Djokovic vann i Rom och han kommer vinna idag också, men det blir tätare än vad många tror.

Jag spelar  3 – 1 och till 3 – 2 till Djokovic. Det ger 3.80 respektive 8 gånger pengarna hos 1x2sports.com 1x2sports.com är ett av världens bästa spelbolag när det kommer till Tennis, så håll koll på deras livespel. Just nu kan du dessutom tillbaka €50 om du förlorar ditt första spel hos dem.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.