Speltips | Rafael Dos Anjos mot Conor McGregor | UFC 196
Speltips

Rafael Dos Anjos mot Conor McGregor

MMA, UFC 196
Spelmarknad:
Rafael Dos Anjos - Conor McGregor
Tips:
RDA via submission
Odds:
6.00
Spelstopp:
23 February 06:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Update: Rafael Dos Anjos missar matchen på grund av skada… Läs om Conor McGregor mot Nate Diaz här!

Årets supermatch i UFC närmar sig med stormsteg. Det är Rafael Dos Anjos mot Conor McGregor och vi har allt du behöver inför matchen!

Oddsen i den här texten kommer från unibet.com som är officiell bettingpartner till UFC.

Här får du 1000 kr i bonus hos Unibet!

Rafael Dos Anjos är regerande mästare i lättvikt, men det är omöjligt att inte fokusera på Conor “Chapo Jr” McGregor här. Den spektakulära dublinsonen har inte bara kört över allt motstånd i UFC, han har dessutom berättat exakt hur han ska göra det. McGregor är en fantastisk fighter men hans personlighet och förmåga att snacka skit gör honom till en världsstjärna.

Det här är det tuffaste testet för McGregor och om han lyckas besegra Dos Anjos den 6e mars kommer han bli den första fightern som någonsin håller två bälten i två olika viktklasser samtidigt.

Chapo JRPersonligen vill jag att Conor McGregor vinner det här, men jag tycker att oddsen ligger väldigt snett här. Från det jag har hört säger alla som kan någonting om MMA att det här är match som är svår att förutse. Det flesta verkar eniga om att Conor McGregor behöver knocka Dos Anjos tidigt för att ha en chans och jag tror inte att han gör det tillräckligt ofta för att det ska berättiga ett spel på Irländaren.

Mycket kan naturligtvis ändras innan matchen men jag lägger två tidiga spel inför matchen:

 

Rafael Dos Anjos vinner till 2.20 hos Unibet

Rafael Dos Anjos vinner via submission till 6.00 gånger pengarna

 

Rafael Dos Anjos är en helt annan fighter än någon som Conor McGregor har mött tidigare. RDA har Jiu-Jitsu i världsklass och han har viktklassens bästa förmåga att stänga igen avstånd och han har dessutom bättre kondition än någon annan. Det här är amatörpsykologi men det känns inte som att Conor lyckas psyka ut honom på samma sätt som han gjorde med Jose Aldo.

Matchen går av stapeln tidigt söndagen den 6e mars och ni kan se matchen på Viaplay. Hittills har UFC varit gratis på Viaplay, men med tanke på deras tidigare agerande skulle jag bli oerhört förvånad om du inte behöver ha ett “sportkonto” hos Viaplay för att se matchen mellan RDA och Conor McGregor.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.