Speltips | Queens Park Rangers mot Manchester City 8/11 PL
Speltips

Queens Park Rangers mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
QPR - City
Tips:
0-0 29:59
Odds:
2.23
Spelstopp:
8 November 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att det är mållöst första halvtimmen mellan Queens Park Rangers och Manchester City till 2.23 gånger pengarna hos Unibet.

Manchester City skulle i sin bästa tänkbara form kallt räkna med att inkassera tre poäng borta mot Queens Park Rangers på Loftus Road Stadium. Nu känns det som att man måste griskämpa för tre poäng.

Manchester City har helt enkelt inte sett så bra ut den senaste tiden. Den 21: a oktober åkte man till Ryssland för CL-gruppspel mot CSKA Moskva. Det var nog där formen stukade sig. Man hade ledning med 2-0 men tappade till 2-2. I Premier League helgen därpå mötte man West Ham United borta och fick stryk med 2-1. Sedan var nästa match i Ligacupen hemma mot Newcastle i en match där man var tokfavoriter. Torsk med två mål mot noll. Sedan var det Manchester-derby. Man hade bud på en massa straffar och det kunde blivit en annorlunda matchbild om man hade fått någon med sig. Samtidigt skulle det blivit en annan matchbild om Chris Smalling inte vore helt dum i huvudet också. Ifall du inte såg matchen så tog han två väldigt onödiga gula och åkte ut i matchminut 38. Seger för Manchester City mot ett decimerat United med 1-0, fast utan att övertyga om något trendbrott. Slutligen är vi framme vid den senaste matchen som var returen hemma mot CSKA Moskva. Pigga ryska spelare snurrade upp City-försvaret och då särskilt Clichy och Demichelis. Toure blev frustrerad och åkte på ett rött. Ridå ned, förlust hemma med 1-2 och kämpigt läge att ta sig till åttondelsfinal.

Med allt detta sagt är det Queens Park Rangers man möter. QPR ligger näst sist i Premier League. På tio matcher har man förlorat sju och har en målskillnad på 9-20. Man har släppt in mål i nio av totalt elva tävlingsmatcher den här säsongen.

Nedum Onouha, Jordon Mutch och Joey Barton ska vara tillbaka och tillgängliga för spel. Rio Ferdinand är fortfarande avstängd och Alejandro Faurlin är borta sedan gammalt. Queens Park Rangers kan ställa upp med: Green, Isla, Dunne, Caulker, Yun Suk-young, Fer, Sandro, Hoilett, Henry, Vargas och Austin.

I City-lägret är det så klart David Silva som är det största avbräcket. Han åkte ju på en knäskada och är borta tre veckor. Aleksander Kolarov är borta till nästa månad. Manchester City kan ställa upp med: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Toure (bara avstängd i CL), Fernando, Milner, Navas, Agüero och Dzeko.

Jag tänker spela på två spel här. Vi kan ha ligans sämsta försvar i QPR, men utan Silva, en frustrerad Toure och en Agüero som bara gjort en kasse de senaste fyra matcherna kan QPR kanske lyckas med att parkera bussen. Åtminstone ett tag. Att 0-0 håller sig första halvtimmen får du 2.23 gånger pengarna på hos Unibet. Sedan skickar jag ett litet spel på att Charlie Austin gör mål. Han är i målform med tre mål på de två senaste matcherna. Du får 3.50 på att Charlie Austin gör mål mot Manchester City, också hos Unibet.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.