Qarabag - Atletico Madrid -
Speltips

Qarabag – Atletico Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Qarabag - A Madrid
Tips:
Madrid vinner med två mål eller mindre
Odds:
1.95
Spelstopp:
18 October 18.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Champions League-festen fortsätter! En het tisdag följs upp av en nästan lika het onsdag. Jag ger mig in i tuffa grupp C där slagpåsen Qarabag tar emot Atletico Madrid.

Roma, Atletico och Chelsea i samma grupp gör ju nästan lite ont att uppleva. Trist att något av dessa stora roliga lag ska behöva åka ur redan i gruppspelet.

Bara en inspelade poäng på två CL-matcher för Madrid och visst är det viktigt att få en seger och tre sköna poäng med sig nu. Och det mesta talar för det förstås. Men oddsen på raka tvåan är ju inte direkt någonting att ha, så jag kollar in andra möjligheter…

Formen är inte direkt dålig för Madrid just nu, men tre raka utan vinst känns nog inte speciellt bra även fast man mött Barca och Chelsea. Jag tror att man vinner det här, men frågan är om man vinner stort? Jag är tveksam.

Qarabag stod upp bra hemma mot Roma (1-2) och är oftast svårspelat hemma i Azerbadjan. En annan intressant detalj är att Madrid sällan vinner med speciellt många mål, ivarjefall inte på resande fot. I ligans 15 senaste bortamatcher så har man vunnit med fler än två mål tre gånger. På de 24 senaste bortamatcherna i Champions League så har man aldrig vunnit med fler än två mål. Visst har motståndet många stunder varit bra mycket bättre än Qarabag, men ändå.

Jag testar att A Madrid vinner med två mål eller mindre. Det finns till 1.95 på Unibet. Skaffa konto + bonus här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.