Speltips | PSV Eindhoven mot Atlético Madrid 24/2 CL | Tippat
Speltips

PSV Eindhoven – Atlético Madrid

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
PSV Eindhoven - Atletico Madrid
Tips:
<1.5
Odds:
3.00
Spelstopp:
24 February 20:45
Spela här!
Sänds 20:45 på TV3

PSV Eindhoven tar emot Atlético Madrid i kvällens Champions League. Atlético har det lite si och så med målskyttet men är favoriter att vinna den här matchen.

Jag tror att Atlético Madrid inte kommer ha några större bekymmer att ta sig vidare till kvarten. Man är klart bättre än PSV Eindhoven. Styrkan ligger så klart i defensiven. Det är oerhört svårt att göra mål på Atletico. Men så är det också inte lika bra ställt med offensiven. Kollar man La Liga-tabellen och jämför ettan med tvåan är det nästan lustigt:

 1 Barcelona   25 20 3 2 67-20 63
 2 At Madrid   25 17 4 4 35-11 55

Ungefär hälften av målen framåt, och hälften av målen bakåt om man jämför med ledande FCB.

Målsnålt och kontrollerat

Ja det är vad jag tror inför den här matchen. Atletico håller nivån defensivt och PSV Eindhoven får det kämpigt att göra bort Godín & C:o. Samtidigt vet jag inte hur mycket vi kan lita på att Atlético får målskyttet att lossna i kväll. Diego Simeone är taktikern av alla taktiker och är inte desperat att satsa allt framåt. Mållöst borta eller ett mål hit eller dit för att sedan styra upp det hemma med en komfortabel vinst med 3-0 låter logiskt i mina öron. Jag provar under 1.5 mål till 3.00 gånger pengarna hos William Hill som sticker ut hakan med det oddset. De flesta andra spelbolag ligger på 2.45-2.75 på samma spel.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.