Speltips | PSG mot Malmö FF | Champions League
Speltips

PSG mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
PSG - Malmö FF
Tips:
Över 2.5
Odds:
1.43
Spelstopp:
15 September 20.45
Spela här!

Gruppspelet av Champions League står för dörren och Malmö FF börjar med att ta sig an Paris St Germain på bortaplan. MFF gjorde det bra när de tog sig till gruppspelet men känslan är att PSG är ett nummer för stora för Hareides mannar.

Tyvärr får vi inget vidare odds på PSG. Jag väljer istället att spela över 2.5 mål i matchen hos Mobilbet. Överspelet ger 1.43 och även om det inte är jättebra betalt bör det finnas värde där.

Spela på Champions League hos Mobilbet! Nya kunder får hundra kronor gratis!

Paris St Germain har definitivt potentialen till att peta in ett ganska stort antal bollar mot Malmö idag. De har börjat bra i ligan och Malmös defensiv har inte varit speciellt imponerande under säsongen. PSG kommer att ligga på och jag tror att de kan lösa överspelet på egen hand, samtidigt som det inte är omöjligt att MFF sticker upp i en kontring och petar in en boll när David Luiz ger sig iväg på någon vansinnesutflykt.

PSG får utdelning av sitt bollinnehav och vinner med 3 – 1.

Matchen börjar 20:45 och sänds på TV3.

– Vi är här av en anledning och det är för att vi är ett bra lag. Om vi får bollen och vågar hålla i den så vet vi att vi kan spela. Det kan hända att vi måste förändra lite på grund av matchbilden, men tron på vårt eget spel måste alltid finnas, säger Åge Hareide till mff.se

Om du tror på MFF har vi ett bra erbjudande på lager!

Om du inte något konto hos Paddy Power och tror att MFF faktiskt har en chans på poäng ikväll har vi ett väldigt bra erbjudande. Morbror Paddy har höjt oddset på oavgjort eller malmövinst till 17.00 gånger pengarna. Ordinarie odds ligger på 7.00 gånger pengar så det är en rejäl ökning vi bjuds på. Om vi spelar X2 till 17 gånger pengarna betyder det att Malmö måste ha ungefär 6 % chans till att ta poäng. Jag är osäker på om de faktiskt har det, men ibland får man bortse från matematiken och spela med hjärtat. Känslan av att ha X2 inne till 17 gånger när Mackan Rosenberg smäller in 2 – 2 i 87e minuten är svårslagen!

Lämna in spelet hos Paddy Power!

580x320_psg_malmo

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.